English Translation
Ukrainian Translation
Romanian Translation
Russian Translation
Portuguese Translation
Polish Translation
German Translation
Lithuanian Translation
Latvian Translation
Italian Translation
Spanish Translation
French Translation
Slovak Translation
Brazilian Translation
Czech Translation
Dutch Transaltion
Arabic Translation
Hungarian Translation
Bulgarian Translation

Apostille op nederlandse documenten

Om te zorgen dat een nederlands document als geldig erkent wordt in het buitenland, is het nodig om deze in Nederland te laten legaliseren of om er een Apostille op te laten zetten. Hetzelfde geldt voor een buitenlands document dat gelegaliseerd moet worden in het land van afkomst om te worden erkend door de Nederlandse Staat.

Normaal gesproken hoeft het document niet meer gelegaliseerd te worden door de ambassade /consulaat van het land waar het document gebruikt gaat worden, als het een apostillestempel heeft.

Kosten: 20 euro voor de Apostille + 20 euro retourverzendkosten naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor meer informatie over Apostille services in Ierland, ga naar: www.apostille.ie

Wij zorgen voor de voorbereiding van uw documenten en voor het opzetten van de Apostille indien nodig. Na vertaling en notarisatie door ons team zijn uw documenten klaar voor gebruik in het buitenland!

Onze vertegenwoordigers in het buitenland kunnen u helpen met het verkrijgen van Apostilles in het buitenland. U hoeft uw document allen maar af te geven bij ons bureau in Dublin en dan volgen wij het hele proces van voorbereiden, opsturen, apostilleren en afleveren van uw documenten. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd! Voor meer informatie, bel (01) 874-92-75 of Email: info@ales.ie

 
поддержка сайта