English Translation
Ukrainian Translation
Romanian Translation
Russian Translation
Portuguese Translation
Polish Translation
German Translation
Lithuanian Translation
Latvian Translation
Italian Translation
Spanish Translation
French Translation
Slovak Translation
Brazilian Translation
Czech Translation
Dutch Transaltion
Arabic Translation
Hungarian Translation
Bulgarian Translation

Nederlandse vertalingen

Gebaseerd in Ierland, wij zijn gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Dankzij onze professionele en ervaren vertalers, redacteurs en proeflezers garanderen wij u de beste kwaliteit!

NATUURLIJK SPREKEN WIJ NEDERLANDS! Als u graag contact op wil nemen met een van onze Nederlandse medewerkers, bel dan naar (01) 874-92-75 of stuur en email naar: info@ales.ie

Als u hulp nodig heeft bij een Engels-Nederlands of Nederlands-Engels vertaling, proeflezen en corrigeren, of als u hulp nodig heeft bij het voorbereiden van uw documenten, dan zijn wij tot uw dienst. Of uw documenten nu legaal, technisch of algemeen zijn, wij kunnen ze vertalen. U kunt ook gebruik maken van onze vertolk service. Ook kunnen wij uw documenten legaliseren of ze nu uit Nederland komen of dat u ze nodig heeft voor een gebruik in Nederland. Andere services: beëdigde vertalingen, consulaire legalisatie van documenten voor een gebruik in Nederland en vele anderen…

Wij vertalen vooral legale en technische documenten en volgen alle stappen die nodig zijn voor de voorbereiding van uw documenten. Het beginpunt is de vertaler’s certificatie en we volgen het proces tot aan de legalisatie van uw document met een Apostille.

Notaris vertaling:

De notaris vertaling is een van de meest gevraagde services door onze klanten. Het document wordt eerst vertaald en dan wordt het gecertifieerd door een notaris.

Meestal is een notaris vertaling voldoende voor een gebruik bij Nederlandse overheids instituties en ambassades. We willen toch uw aandacht trekken op het het feit dat andere landen uw document als ongeldig kunnen verklaren als uw document geen consulaire vertaling of Apostille heeft.

Ga naar onze website www.apostille.ie als u meer informatie hierover wilt hebben.

Het vertalen en legaliseren van Nederlandse documenten is een complexe procedure waarvoor professionalisme, precisie en de talenten van een goede vertaler benodigd zijn. Het is belangerijk om de juiste certificatie te kiezen in dit process.

Ons vertaalbureau is een van de beste in heel Ierland. De meeste vertalingen worden door onze eigen vertalers gedaan omdat wij ons werk liever niet uitbesteden. In de meeste gevallen zal de vertaler die uw document in ontvangst neemt de vertaling ook zelf maken en uw dossier volgen. Aangezien kwaliteit onze top-prioriteit is zullen ingewikkeldheid, spoed en het aantal pagina’s de eind kwaliteit niet beinvloeden.

Bel naar (01) 874-92-75 of stuur ons een email naar info@ales.ie

 
поддержка сайта